Картопля по-французьки
- Яловичина 300 г
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Майонез 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа
Гарно змастити відбите м'ясо гірчицею.
Форму змастити олією, не забуваючи і про бортики. Цибулю нарізати кружечками, викласти у форму.
Яловичину викласти другим шаром у форму, посолити, поперчити гарно, приправити (Хмелі-сунелі і Вегета пряна).
Наступний шар: нарізані помідор і солоний огірок.
Викласти картоплю, нарізану кружечками, посолити і поперчити.
Залити соусом: майонез розбавити невеликою кількістю води. Поставити в розігріту духовку і випікати під кришкою хвилин 40-50 (все залежить від духовки).
За 2 хвилини до готовності страву посипати сиром, можна з паприкою. Дати настоятися ще хвилин 30.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с редькой рецепты с фото.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с копченым мясом рецепт. Рецепты Приготовления.
Выпечка оптом: рождественские выпечки. Дома в Рождественской Хаве.
Рецепт домашней выпечки ржаного хлеба. Рецепт домашней выпечки хлеба.
Рецепты на праздничный стол: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
Блюда новогоднего праздничного стола. Новогодний стол праздничные блюда.
Майонез творожный. Мясо под майонезом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter