Картопля по-французьки
- Картопля - 5 - 6 шт
- М´ясо (свинина) - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 4 шт
- Майонез - 400 мл
- Сир - 250 г
- Олія
- Спеції (сіль, перець - за смаком)
Нарізати м´ясо шматочками.
Картоплю очистити і нарізати шматочками 3-4 мм завтовшки.
Цибулю нарізати кільцями, також 3-4 мм.
Форму для запікання полити олією, викласти половину м´яса,.
наступним шаром викласти половину кілець цибулі, посолити і поперчити (я використовую суміш перців для страв з м´яса).
Наступним шаром викладаємо картоплю так, щоб покрити всю поверхню в один шар,.
а потім повторюємо всі шари.
Потім другий шар картоплі рясно змащуємо майонезом і посипаємо сиром, натертим на крупній тертці.
Відправляємо в розігріту духовку на 40-50 хвилин.
Доводимо до тих пір, поки сир не утворює золотисту скориночку.
Смачного!.
Рецепты вкусных блюд: кулинарные сайты с рецептами и фото. Кулинарные секреты для худеющих.
Буржуйский салат с Курицей: рецепт салата курица в перьях. Кулинарные рецепты от Tramontina.
рецепты горячих новогодних блюд
Вкусные рецепты с фото - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Купить бытовую химию оптом.
Маковый торт без муки рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Мимоза салат рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter