Картопля під м'ясною шубкою
- М´ясо (варене) 400 г
- Молоко 0.25 скл.
- Майонез 3 ст.л.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 3 шт.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сир плавлений 150 г
- Зелень
- Картопля
Очищену картоплю нарізати скибочками, викласти на застелене пергаментним папером деко, залити молоком (краще вершками).
Змастити майонезом і відправити у духову шафу на 25 хвилин. Запікати при температурі 200°С.
М'ясо пропустити через м'ясорубку (кухонний комбайн).
Соус.
Змішати за допомогою міксера яйця, гірчицю, сир, петрушку, майонез.
Половину отриманого соусу змішати із м'ясом.
Напівготову картоплю посипати цибулею і скибочками солоного огірка.
Зверху викласти пасту із м'яса і залити залишками соусу, відправити у духовку ще на 20 хвилин.
Куриные отбивные рецепт. Куриная отбивная под шубой.
Рецепт салата з язикомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
ЗдесьСтатья о Великом посте. Деяния Святых отцов, посвященных посту
Закуски на праздничный стол: рецепти холодних закусок з фото. Рецепты приготовления блюд.
Как приготовить вкусный шашлык: украшения для торта из крема. Рецепты Для Мультиварки.
www.recepti.biz.ua рецепты заварного крема
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter