Картопля під кришкою
- Картопля - 500 г
- Цибуля ріпчаста (великий) - 1 шт
- Морква (середня) - 1 шт
- Печериці (свіжі або заморожені, нарізані) - 1,5 скл.
- Огірки мариновані (у мене корнішони) - 7 шт
- Черемша маринована (за східним, гостра) - 5 шт
- Тісто листкове (пісне) - 0,5 пач.
- Куркума - 0,5 ч. л.
- Зелень (сушена, кріп + петрушка) - 0,5 ч. л.
Ставимо розморожуватися тісто.
Картоплю ріжемо соломкою.
Викладаємо у велику миску. Додаємо сіль, куркуму, зелень, чорний перець. Перемішуємо.
Цибулю ріжемо соломкою.
Моркву натерти на крупній тертці.
Огірки ріжемо соломкою. У мене були корнішони. Можна взяти звичайний маринований огірок - 1 шт.
Ріжемо черемшу. У мене черемша маринована за східним, гостра. Якщо у вас її немає, то можна замінити на гострий маринований перчик.
Беремо форму.
Викладаємо картоплю.
Зверху цибулю.
Потім моркву.
Слідом огірки і черемшу.
Печериці у мене були морожені, нарізані пластинами. Приблизно 1,5 склянки. Треба орієнтуватися по формі, в якій будете готувати.
Викладаємо печериці. Присолюємо. Заливаємо окропом. Рівень води повинен збігатися з рівнем грибів.
Розгортаємо тісто за розміром форми.
Краї форми змащуємо олією. Накриваємо тістом. Краї можна підрізати для краси. З них зробити прикраси зверху.
Робимо дірочки. Вибачаюсь за мою руку з фотіком Побачила тільки на комп´ютері.
Вставляємо паровідводом - трубочки з паперу для випічки.
Змащуємо олією. І в духовку на 1 годину при 200 град.
З духовки.
Розкрили - дуже гаряче!. !.
На тарілочці.
Рецепты новогодних праздничных блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Купить редьку, цены - рецепты из редьки. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter