Картопля "під ковдрою"
- Картопля
- Фарш м´ясний (готовий, як на котлети)
- Морква (велика) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (великі цибулини) - 4 шт
- Сметана - 2 ст. л.
- Майонез - 2 ст. л.
- Сіль
- Олія
Отже, приступаємо . На рослинному маслі обсмажуємо моркву і цибулю.
Картоплю чистимо й нарізаємо брусочками (а взагалі, кому як подобається).
Картоплю з´єднуємо з овочами, солимо і перемішуємо.
На змащене маслом деко викладаємо картоплю.
А зверху прикриваємо картопельку фаршем.
Фарш зверху змащуємо майонезом і сметанкою і відправляємо в розігріту до 180-200гр. духовку на 1,5 години.
Через 1 год на поверхні нашої страви, а вірніше на фарші, утворюються тріщини, крізь які видніється картопелька.
Все це акуратненько "замазуємо" майонезом або сметаною і знову в духовку.
Ну ось і вечеря готова .
СМАЧНОГО!.
Як варити уху з голови риби сомаяк варити уху
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.
Рецепты блюд из легкого www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты с пошаговыми фото www.recepti.biz.ua
Упаковка майонеза хэлманс домашний. Майонез домашний рецепт.
recepti.biz.ua кулинарный сайт юлия высоцкая
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter