Картопля печена фарширована
856
інгредієнти:
- Картопля 7 шт.
- Масло вершкове 30 г
- Сир твердий (голландський) 30 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
Картоплю очистити, натерти сіллю, покласти на деко і запекти в духовці до готовності.
Зрізати з боку картоплі "кришечку", вийняти велику частину м'якоті і протерти.
До протертої картоплі додати масло, тертий сир, сирий жовток, сметану, сіль і перець. Масу добре вимішати.
Наповнити картоплю цим фаршем, посипати тертим сиром і запікати у духовці (10-15 хвилин).
Рецепт пасха кулич здесь
Готовим со вкусом - салат невеста рецепт. Как приготовить летний салат.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: торты без выпечки. Купить кондитерку.
Салат морепродукты рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі