Картопля молода тушкована з овочами і запеченими ребрами
- Ребра телячі 1 кг
- Баклажан 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Картопля молода 5 шт.
- Горіхи волоські 20 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Шафран 1 г
- Цибуля кримська 1 шт.
Ребра помити, обмазати спеціями та олією, готувати під фольгою у розігрітій духовці до 180°С протягом 45 хвилин.
Овочі помити й обсушити.
Баклажани розрізати уздовж і упоперек із кроком 1 см.
Викласти у миску і перемішати із сіллю. Залишити на 20 хвилин, до виділення соку, який дає гірчинку, після чого промити під проточною водою.
Цибулю дрібно порубати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
У перцю видалити плодоніжки і нарізати півкільцями, тушкувати з цибулею 5 хвилин.
Додати до суміші дрібно рубані томати та баклажани, олію.
Молоду картоплю добре промити, не видаляючи шкіри, відварити до напівготовності у солоній воді.
Картоплю розрізати на 4 частини і викласти зверху на овочі, тушкувати 25-30 хвилин.
За 5 хвилин до готовності додати крихту волоського горіха, шафран і мелений перець. Перед подачею на стіл сервірувати солодкою червоною цибулею.
Рецепты с малиной - рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Как испечь дома хлеб на закваске - песочный пирог с яблоками.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter