Картопля молода тушкована з овочами і запеченими ребрами

ДРУГІ СТРАВИ
686 Картопля молода тушкована з овочами і запеченими ребрами
Фото - Картопля молода тушкована з овочами і запеченими ребрами
інгредієнти:
  • Ребра телячі 1 кг
  • Баклажан 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Картопля молода 5 шт.
  • Горіхи волоські 20 г
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Шафран 1 г
  • Цибуля кримська 1 шт.

Картопля молода тушкована з овочами і запеченими ребрами інгредієнти Ребра помити, обмазати спеціями та олією, готувати під фольгою у розігрітій духовці до 180°С протягом 45 хвилин.

Картопля молода тушкована з овочами і запеченими ребрами Овочі помити й обсушити.

Баклажани розрізати уздовж і упоперек із кроком 1 см.

Викласти у миску і перемішати із сіллю. Залишити на 20 хвилин, до виділення соку, який дає гірчинку, після чого промити під проточною водою.

фото Картопля молода тушкована з овочами і запеченими ребрами Цибулю дрібно порубати і обсмажити на олії до золотистого кольору.

У перцю видалити плодоніжки і нарізати півкільцями, тушкувати з цибулею 5 хвилин.

Додати до суміші дрібно рубані томати та баклажани, олію.

Молоду картоплю добре промити, не видаляючи шкіри, відварити до напівготовності у солоній воді.

Картоплю розрізати на 4 частини і викласти зверху на овочі, тушкувати 25-30 хвилин.

За 5 хвилин до готовності додати крихту волоського горіха, шафран і мелений перець. Перед подачею на стіл сервірувати солодкою червоною цибулею.

Рецепты с малиной - рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.

Как испечь дома хлеб на закваске - песочный пирог с яблоками.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter