Картопля із пангасіусом
830
інгредієнти:
- Пангасіус 2 шт.
- Сир твердий 150 г
- Картопля
- Майонез
- Олія рослинна
- Хмелі-сунелі
Розморозити пангасіуса, промити, нарізати невеликими шматочками, посолити.
Підготовлену рибу залити майонезом. Залишити на деякий час
Картоплю порізати тонкими кружечками.
Додати хмелі-сунелі, посолити. Все перемішати.
Натерти сир на крупній тертці.
На змащену олією форму викласти заправлену травами картоплю.
На картоплю викласти замаринований у майонезі пангасіус.
На закінчення - посипати тертим сиром і поставити у духовку (за часом - до готовності картоплі. Якщо картопля порізана тонкими кружечками, то на приготування цієї страви піде хвилин 20).
Печи-мангалы Vesta: рецепт лаваш на гриле.
Салат с Курицей и сыром без майонезаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты юлии высоцкой выпечка. Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі