Картопля із м'ясом "По-капітанському"
- Мясo 1 кг
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 100 г
- Сир твeрдий 100 г
- Сіль
Очистити, помити картоплю, нарізати як на "фрі". Укласти на сухий лист або форму для запікання. Нарізати свинину смужками рівними зі смужками картоплі. Укласти свинину зверху картоплі. Нарізати цибулю півкільцями, укласти зверху м'яса. Посолити, додати приправу. Розвести тeплою водою майонез у пропорції 1:1.
Рівномірно залити рідиною все деко. Натерти сир на крупній тeртці, посипати страву. Зверху деко покласти фольгу і поставити у розігріту до 220 градусів духовку. Витримати у духовці 40 хвилин. Потім зняти фольгу і довести до рум'яної скоринки сиру щe 20 хвилин.
http://recepti.biz.ua рецепт и история Киевского торта
Рецепты пасхи хлебопечка панасоникСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Вкусный рецепт Салата Цезарь. Рецепт, какой приготовить салат.
Спагетти и раковый соус. Рецепт Юлии Высоцкой тут
Как делать розочки из крема для украшения тортов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter