Картопля із м’ясом
616
інгредієнти:
- Картопля 13 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- М´ясо 300 г
- Часник 2 зуб.
- Вода 0.5 л
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо нарізати на середні шматочки.
Моркву натерти на тертці.
Перець нарізати соломкою.
Цибулю нарізати півкільцями.
Часник дрібно порубати.
Картоплю розрізати на 4 частини.
М'ясо обсмажити у каструлі до золотистого кольору. Потім додати овочі і тушкувати хвилин 5. Покласти картоплю, залити гарячою водою, посолити, додати прянощі. Варити до готовності 15-20 хв.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты украшения для тортов. Украшение тортов.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт суп гуляш.
www.recepti.biz.uaБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт салата с языкаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі