Картопля із м'ясом
- Свинина 500 г
- Картопля 9 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Вершки 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Перець
- Сіль
- Спеції
М'ясо помити, очистити від плівок, нарізати середніми шматочками.
У казані розігріти олію й обсмажити м'ясо до скориночки.
Залити кип'яченою водою так, щоб вона покрила м'ясо, посолити, поперчити і тушкувати близько 30 хвилин.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями, моркву почистити, натерти на крупній тертці.
Обсмажити цибулю та моркву, додати вершки, додати трохи кип'яченої води, тушкувати хвилин 3-5.
Картоплю почистити, нарізати.
Картоплю і заливку викласти до м'яса, додати води, щоб вона все покрила, спеції і тушкувати до готовності картоплі.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з крабами. Рецепт крабового салата.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт фасолевого торта. Вкуснейшие рецепты тут.
Как приготовить летний салат: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Купить капусту, цены - кулинария пирог с капустой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter