Картопля і яловичина
- Яловичина (свіжа) 500 г
- Картопля 15 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції (Чаман, сушені: естрагон, орегано, базилік, сіль, сушена зелена і червона паприка, цукор)
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Кетчуп (томатна паста) 4 ст.л.
- Дим рідкий 1 ч.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Лимон
Свіжу яловичину нарізати на невеликі шматочки.
Ретельно і старанно відбити з двох сторін.
М’ясо скласти у посудину зі щільною кришкою, додати половину цибулі, порізаної півкільцями, соєвий соус, чаман, сушені: естрагон, орегано, базилік. Посолити, вичавити часточку лимона і додати щіпку цукру. Додати чайну ложечку рідкого диму.
Додати кетчуп і ретельно перемішати. Накрити кришкою і прибрати в холод на 0,5-2 години.
Очищену картоплю нарізати на великі часточки (половинки) і скласти у каструльку або чашу для перемішування.
Додати крупно порубану моркву, другу половину цибулі, нарізану півкільцями, паприку, сушену зелень, оливкову олію, сіль. Усе ретельно перемішати.
Загорнути м’ясо у фольгу і відправити у розігріту духовку.
Картоплю також обгорнути у фольгу. Через 20 хвилин додати до м’яса.
Через 40-60 хвилин можна діставати страву.
Рецепт салат охотничийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.ua алексей кульков
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото. Кулинарные рецепты с пошаговыми фото.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата мимоза с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter