Картопля і батат запечeні

ДРУГІ СТРАВИ
804 Картопля і батат запечeні
Фото - Картопля і батат запечeні
інгредієнти:
  • Картопля 3 шт.
  • Батат 5 шт.
  • Олія рослинна 1 скл.
  • Паприка солодка (мелена) 1 ст.л.
  • Паприка гостра (червона мелена) 1 ч.л.
  • Часник (товчений) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Картопля / батат запечeнний інгредієнти Очистити овочі і нарізати кільцями.

Картопля / батат запечeнний Помістити овочі в деко.

фото Картопля / батат запечeнний Змішати окремо олію, часник і паприку, посолити і поперчити.

Картопля / батат запечeнний Картопля Полити овочі сумішшю.

Картопля / батат запечeнний Батат Накрити фольгою і помістити в нагріту духовку заздалегідь на 30-45 хвилин.

Потім зняти фольгу і дати овочам зарум'янитися. 

 

Готовим со вкусом: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.

Французская кухня рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Салат с Курицей, орешками и сухариками. Салат слоёный с Курицей.

Рецепт похудения в одной капсуле - салат с морепродуктами рецепт.

Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter