Картопля і батат запечeні
804
інгредієнти:
- Картопля 3 шт.
- Батат 5 шт.
- Олія рослинна 1 скл.
- Паприка солодка (мелена) 1 ст.л.
- Паприка гостра (червона мелена) 1 ч.л.
- Часник (товчений) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Очистити овочі і нарізати кільцями.
Помістити овочі в деко.
Змішати окремо олію, часник і паприку, посолити і поперчити.
Полити овочі сумішшю.
Накрити фольгою і помістити в нагріту духовку заздалегідь на 30-45 хвилин.
Потім зняти фольгу і дати овочам зарум'янитися.
Готовим со вкусом: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
Французская кухня рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Салат с Курицей, орешками и сухариками. Салат слоёный с Курицей.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат с морепродуктами рецепт.
Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі