Картопля "Гассель"
1184
інгредієнти:
- Картопля сира - 1 кг
- Філе куряче - 200 г
- Сир твердий - 50 г
- Масло вершкове - 100 г
- Спеції (сіль, перець чорний, трави для птиці)
картоплю очистити і порізати на пластинки не дорізаючи до кінця.
філе курки порізати невеликими пластинками і покласти між пластинками картоплі.
вогнетривку форму збризнути маслом і викласти картоплю.
картоплю посолити, поперчити і посипати травами для птиці. На кожну картоплину покласти шматочок масла і зверху посипати тертим сиром.
поставити в розігріту духовку (приблизно до 170 градусів),.
запікати приблизно 50-60 хвилин (до готовності картоплі).
Таку картоплю можна приготувати і без м´яса, просто поклавши масло.
А можна м´ясо замінити грибами. Це вже на ваш смак!.
СМАЧНОГО!.
Черничное вареньеРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
recepti.biz.ua рецепт салата из корейской моркови
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі