Картопля фарширована в аерогрилі
1749
інгредієнти:
- Картопля 10 шт.
- Фарш (м´ясний, рибний, різні овочі) 200 г
- Спеції
Картоплю очистити, вирізати ножем серцевину.
Потім начинити фаршем (м'ясний, рибний, обсмажені овочі з грибами) і викласти у форму, налити склянку окропу, додати спеції (можна додати півсклянки білого вина) і виставити в аерогриль.
Швидкість гриля висока, температура 235 градусів, решітка середня. У процесі приготування перевернути картоплю кілька разів, вона просочиться соусом. Для отримання більш засмаженої скоринки додати час ще на 10 хвилин, швидкість висока, температура найвища. А потім посипати зеленню.
Едим дома на нтв с юлией высоцкой рецепты. Едим дома с юлией высоцкой рецепты передачи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі