Картопля, фарширована пореєм і копченою скумбрією

ДРУГІ СТРАВИ
890 Картопля, фарширована пореєм і копченою скумбрією
Фото - Картопля, фарширована пореєм і копченою скумбрією
інгредієнти:
  • Картопля (велика) 6 шт.
  • Скумбрія (копчена) 1 шт.
  • Цибуля порей 2 шт.
  • Масло вершкове 80 г
  • Хрін (готовий) 2 ст.л.
  • Сік лимона 2 ст.л.
  • Олія оливкова
  • Сіль

Картоплю помити щіточкою під проточною водою. Обсушити паперовим рушником. Обмазати оливковою олією, посолити з усіх боків, загорнути у фольгу, і запекти у вже нагрітій духовці до 200 градусів 1 годину 20 хвилин до готовності.

Кумпір, або картопля, фарширований цибулею-пореєм і копченої скумбрією Копчену скумбрію почистити від шкіри, відокремити філе, видалити всі кісточки. Філе нарізати упоперек тонкими брусочками (приблизно 0,5 см завширшки).

фото Кумпір, або картопля, фарширований цибулею-пореєм і копченої скумбрією Білу частину цибулі порею тонко нарізати кільцями.

Кумпір, або картопля, фарширований цибулею-пореєм і копченої скумбрією Картопля Коли картопля буде майже готова, розтопити половину вершкового масла на сковороді, обсмажити цибулю порей до м'якості, регулярно помішуючи, приблизно, протягом 5-6 хвилин. Додати хрін, шматочки скумбрії і лимонний сік. Перемішати, вимкнути газ.

Кумпір, або картопля, фарширований цибулею-пореєм і копченої скумбрією Скумбрія Готову картоплю розрізати навпіл, але не до кінця. Розпушити виделкою, додати шматочок вершкового масла, збити до стану пюре, посолити. Наповнити картоплю начинкою, і подавати в гарячому вигляді.

 

Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из брокколи с овощами.

Надувн кульки фотокульки

Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта. Пошаговый фото рецепт Пирога.

Рецепты салатов на любой вкус: тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter