Картопля, фарширована пореєм і копченою скумбрією
- Картопля (велика) 6 шт.
- Скумбрія (копчена) 1 шт.
- Цибуля порей 2 шт.
- Масло вершкове 80 г
- Хрін (готовий) 2 ст.л.
- Сік лимона 2 ст.л.
- Олія оливкова
- Сіль
Картоплю помити щіточкою під проточною водою. Обсушити паперовим рушником. Обмазати оливковою олією, посолити з усіх боків, загорнути у фольгу, і запекти у вже нагрітій духовці до 200 градусів 1 годину 20 хвилин до готовності.
Копчену скумбрію почистити від шкіри, відокремити філе, видалити всі кісточки. Філе нарізати упоперек тонкими брусочками (приблизно 0,5 см завширшки).
Білу частину цибулі порею тонко нарізати кільцями.
Коли картопля буде майже готова, розтопити половину вершкового масла на сковороді, обсмажити цибулю порей до м'якості, регулярно помішуючи, приблизно, протягом 5-6 хвилин. Додати хрін, шматочки скумбрії і лимонний сік. Перемішати, вимкнути газ.
Готову картоплю розрізати навпіл, але не до кінця. Розпушити виделкою, додати шматочок вершкового масла, збити до стану пюре, посолити. Наповнити картоплю начинкою, і подавати в гарячому вигляді.
Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из брокколи с овощами.
Надувн кульки фотокульки
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта. Пошаговый фото рецепт Пирога.
Рецепты салатов на любой вкус: тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter