Картопля, фарширована перепелиними яйцями
- Картопля (середня, бажано однакового розміру) - 5 шт
- Яйце перепелине - 10 шт
- Сир твердий (будь-який) - 70 г
- Сіль
- Перець
- Масло вершкове (або олія, для змазування форми)
Ось набір продуктів, який нам знадобиться.
Картоплю помиємо і зваримо в підсоленій воді до готовності.
Даємо картопелькі трохи охолонути і чистимо.
Сир натираємо на дрібній тертці.
Чищену картоплю розрізаємо навпіл, трохи підрізаємо дно, щоб картопелька не падала.
Чайною ложкою в картоплі робимо поглиблення.
Акуратно кладимо яєчко в ямку- перепилине гніздо.
Так чинимо з усією нашою картоплею. Виходить 10 заготовок.
Форму добре змащуємо маслом (будь-яким) і викладаємо в неї картоплю.
Солимо, перчимо за смаком і посипаємо натертим сиром.
Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, поки не зарум´яниться (приблизно на 30-35 хв. ).
Ось така апетитна виходить картопелька))).
Подайте її зі свіжими або консервованими овочами, а також з різними соусами.
Смачного Вам і відмінного настрою!.
Смачного Вам!.
Рецепты пончиков на кефиреИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт закуски рафаэлло.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter