Картопля, фарширована перепелиними яйцями

ДРУГІ СТРАВИ
2957 Картопля, фарширована перепелиними яйцями
Картопля, фарширована перепелиними яйцями
інгредієнти:
  • Картопля (середня, бажано однакового розміру) - 5 шт
  • Яйце перепелине - 10 шт
  • Сир твердий (будь-який) - 70 г
  • Сіль
  • Перець
  • Масло вершкове (або олія, для змазування форми)

Картопля, фарширована перепелиними яйцями інгредієнти Ось набір продуктів, який нам знадобиться.

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Картоплю помиємо і зваримо в підсоленій воді до готовності.

фото Картопля, фарширована перепелиними яйцями Даємо картопелькі трохи охолонути і чистимо.

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Картопля Сир натираємо на дрібній тертці.

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Яйце перепелине Чищену картоплю розрізаємо навпіл, трохи підрізаємо дно, щоб картопелька не падала.

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Сир твердий Чайною ложкою в картоплі робимо поглиблення.

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Сіль Акуратно кладимо яєчко в ямку- перепилине гніздо.

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Перець Так чинимо з усією нашою картоплею. Виходить 10 заготовок.

Форму добре змащуємо маслом (будь-яким) і викладаємо в неї картоплю.

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Масло вершкове Солимо, перчимо за смаком і посипаємо натертим сиром.

Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, поки не зарум´яниться (приблизно на 30-35 хв. ).

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Ось така апетитна виходить картопелька))).

Подайте її зі свіжими або консервованими овочами, а також з різними соусами.

Картопля, фарширована перепелиними яйцями Смачного Вам і відмінного настрою!.

Смачного Вам!.

лазанья со шпинатом

Рецепты пончиков на кефиреИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт закуски рафаэлло.

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter