Картопля фарширована фаршем, смаженими грибами і цибулею запечена
- Фарш м´ясний - 300 г
- Печериці (свіжі) - 200 г
- Цибуля ріпчаста (велика головка) - 1 шт
- Картопля - 12-15 шт
- Сметана - 100 г
- Сіль приправи
Нашаткувати дрібно гриби і цибулю. На соняшниковій олії обсмажити цибулю, додати дрібно порізані гриби і ще трохи обсмажити.
Далі беремо картоплю. Чистимо і вирізаємо спеціальним ножем (можна звичайним) усередині отвору. Повинно вийти ось що.
Фарш змішуємо з сіллю, приправами і обсмаженими грибами з цибулею.
Щільно фаршируємо картоплю отриманим фаршем роблячи зверху шапку з нього.
Складаємо картоплю в жаровню змащену олією, солимо. Сметану розводимо з 0,5 ст. води і заливаємо цією сумішшю нашу картоплю . Ставимо в духовку хвилин на 30 під кришку, за п´ять хвилин до готовності кришку зняти для отримання рум´яної скориночки!. Все дуже смачна страва готова!.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат радичио рецепты.
Купить колбасу, цены - колбаса домашняя без кишок. Подбор интернета в квартиру.
Кулинарные рецепты фотографии. Все кулинарные рецепты с фотографиями.
Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.
Домашнее приготовление майонеза без яиц. Рецепт домашнего приготовления майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter