Картопля фарширована
2989
інгредієнти:
- Картопля - 1,2 - 1,3 кг
- Фарш (змішаний свинина і яловичина) - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Бульйон - 1,4 - 1,5 л
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
- Сир
- Олія(для змазування форми)
Картоплю очистити, промити і спеціальним інструментом вирізати спіральку. Картоплю покласти у воду, так вчинити з усією картоплею.
До фаршу додати нарізану цибулю, сіль і перець.
В отвір покласти досить щільно фарш. Заповнити всі картоплі.
Фаршировану картоплю покласти в каструлю, зверху покласти спіральки. Залити бульйоном і варити до готовності.
Картоплю укласти в змазану олією форму і посипати тертим сиром. Запікати 5-7 хвилин при температурі 180 градусів.
Прикрасити зеленню.
Jpg [/ img].
Продукты для ЗОЖ по низким ценам: пирог из тыквы. Тыква купить почтой.
Рецепты салатов с морепродуктами http://recepti.biz.ua
Новогодние рецепты закусокБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі