Картопля фарширована
- Картопля 4 шт.
- Печериці 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Сир твердий (тертий) 2 ст.л.
- Сіль
Картоплини почистити, відварити майже до готовності, розрізати уздовж навпіл. З кожної половинки вишкребти ложечкою м'якоть.
Цибулину дрібно порізати, обсмажити на раслинній олії. Печериці вимити, дрібно порізати, додати до цибулі. Обсмажити гриби, додати до них ложку сметани, посолити, протушкувати ще хвилин 5.
Змішати гриби з картопляною м'якоттю, перемішати, додати ложку сметани, нафарширувати отриманою масою половинки картоплин.
Посипати їх тертим сиром, поставити в духовку запікатися на 20 хвилин при температурі 180°С.
При консервации в стекло овощи сначала recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус - салат с языка рецепт. Диета: рецепты для похудения.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты салатов из моркови.
Осетинские пироги на заказ - салат с морепродуктами рецепт.
Салат из морепродуктов: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter