Картопля фарширована
- Картопля 5 шт.
- Фарш (яловичина + свинина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Спеції
- Сирок плавлений 1 шт.
Беремо 5 великих картоплин, ретельно миємо й відварюємо до напівготовності. У фарш розбиваємо яйце, обсмажену цибулю, тертий сирок, зелень, сіль, спеції. Ретельно перемішуємо. Картоплю викладаємо на лист фольги і розрізаємо на шматочки,. Між скибочками викладаємо млинці з фаршу. Загортаємо фольгу і приминаємо (несильно), щоб сформувати картоплину. Запікати в духовці при 180 градусах хвилин 40-50.
До картоплі підійде соус з йогурту і майонезу. Беремо 50 г натурального йогурту, 50 г майонезу, 1 зубчик часнику і трохи зелені кропу. Часник подрібнюємо, кріп дрібно ріжемо. Все перемішуємо.
Рецепты блюд из молоки рыб recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат из брокколи рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter