Картопля домашня
- Картопля 1 кг
- Кабачок (маринований) 200 г
- Капуста цвітна 400 г
- Квасоля (стручкова, свіжа або морожена) 300 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарcький 2 шт.
- Майонез 500 г
- Сіль, перець
Глибоку форму для запікання змастити олією (приблизно 3 ст. л.), очистити картоплю й нарізати кубиками, приблизно 1,5х1,5 см. Викласти на дно форми рівним шаром. Розділити цвітну капусту на дрібні гілочки і теж викласти у форму. Нарізати стручкову квасолю, болгарський перець, мариновані кабачки, моркву і цибулю соломкою і викласти у форму. 200 г майонезу розвести 300 г кип'яченої води (краще, якщо вода буде теплою, майонез швидше розчиниться). Нарізані овочі посолити і поперчити, також можна додати бульйонний кубик для смаку, і залити все отриманим розчином, поливаючи, при цьому, кожну ділянку форми. Посипати зверху тертим сиром. Зверху змастити майонезом всю поверхню. Можна замінити овочі замороженою сумішшю, а мариновані кабачки маринованими огірками, але при цьому їх кількість потрібно зменшити вдвічі. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин. Гарнір підходить до курячого філе і м'яса на кісточці. На стіл подавати з гілочкою кропу і петрушки.
recepti.biz.uaКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
Как приготовить летний салат - салат белочка рецепт. Всегда круглосуточно. Мечта.
ТутВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат - мимоза салат рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter