Картопля "Дофіне"

ДРУГІ СТРАВИ
1231 Картопля "Дофіне"
Фото - Картопля
інгредієнти:
  • Картопля 1 кг
  • Сир 200 г
  • Фарш (будь-який (курячий, свинячий)) 200 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перць чорний
  • Яйце 1 шт
  • Молоко 2 ст.
  • Часник 1 зуб.
  • Масло вершкове 50 г

Картопля Очистити картоплю, помити і обсушити. Нарізати її тонкими плстинками (я натерла на овочерізці з насадкою для шинкування капусти).

Картопля Посолити, поперчити її, додати 1/2 від усього натертого сиру і фарш.

фото Картопля Гарненько перемішати, додати яйце і молоко, знову перемішати.

Картопля Викласти у вогнетривку форму або в сковороду з високими бортами.

Я спочатку виклала картоплю з сиром і фаршем, а потім залила сумішшю з яєць і молока. Так легше. Форму необхідно змастити попередньо часником, а потім маслом.

Картопля Посипати зверху сиром, що залишився, покласти шматочок масла.

Картопля Запекти в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'яної скоринки.

Це приблизно 35-40 хвилин, але це у кого яка духовка. А картопля повинна бути м'яка і рум'яна з кірочкою зверху.

В оригіналі "Дофіне" готується без м'яса. Тоді картопля виходить дуже ніжна, м'яка, прямо тане в роті. Але мені захотілося чогось поситніше.

А ви вже вирішуйте для себе, як вам більше подобатися.

Салат венок с черносливом и ветчинойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

CAKE-BAR - крем для торта для украшения.

Медовик рецепт быстрыйКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter