Картопля
- Картопля (велика) 12 шт.
- Фарш м´ясний (домашній) 0.5 кг
- Печериці (консервовані) 1 бан.
- Яйце куряче (варене) 3 шт.
- Цибуля зелена 150 г
- Бекон (у нарізці) 1 упак.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Перець чилі 2 шт.
- Олія рослинна
Почистити велику картоплю, розрізати навпіл і вийняти серцевину (серцевину не викидати). Дуже важливо, щоб половинки кожної картоплини не переплуталися.
Обсмажити фарш в невеликій кількості олії.
Додати дрібно нарізану серцевину картоплі.
Додати дрібно нарізані яйця і дрібно нарізану зелень.
Обсмажити гриби і змішати з фаршем.
Додати у фарш сіль, перець чорний і червоний і дрібно нарізаний перець чилі. Все добре перемішати.
Отриманою сумішшю наповнити половинки, з'єднати дві половинки. Обгорнути картоплину шматочком бекону і загорнути у фольгу. Виконати цю процедуру з усією картоплею.
Викласти на деко і запікати в духовці 45-60 хвилин.
Поможем выйти замуж в Германию: кексы и маффины рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат с Вареной Курицей. Салат Курица под шубой.
Торт грильяжный по гостуТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter