Картопля тушкована та фарширована
- Картопля (однакового розміру)
- Фарш (будь-який)
- Яйце куряче
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Сметана (майонез або те й інше)
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
- Спеції
Кількість картоплі визначити по каструлі, в якій буде тушкуватися страва.
У картоплин вирізати "нутрощі".
У фарш додати дрібно порізані цибулю і часник, яйце (1 на 0,5 кг фаршу), сіль, перець. Перемішати.
Заповнити фаршем картоплю і покласти в каструлю. Це буде перший шар.
Цей шар засипати порізаною цибулею, часником і "нутрощами" картоплі.
Так само покласти другий шар і засипати залишками картоплі, цибулі, часнику.
Залишки сметани і майонезу змішати, додати води або бульйону, перцю, солі, сушену зелень.
Залити цією сумішшю картоплю. Поставити на вогонь, дати закипіти, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою до готовності картоплі.
Рецепты для пекарни: рецепты без выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Рецепт борща Украинского с фото пошаговоСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
Рецепты блюд с ливеромКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепти торти з фоторецепти торти з фото
Яблочный штрудель с корицей. Приготовление Яблочного штруделя с ванильным соусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter