Картопелька запечена "Дачна-вдала"
- Картопля (середня)
- Сало (копчене)
- Сир твердий (будь-який)
- Сіль
Взяти. картоплю. приблизно одного розміру, почистити і відрізати з одного кінця, щоб вона могла «стояти».
Тепер розрізати на тонкі смужки не доходячи до кінця приблизно 1 см.
Тепер також розрізаємо і з іншого боку, не доходячи до кінця.
Вийшли тонкі брусочки, такі, які б Ви робили на картоплю фрі.
Укладаємо в форму з високими краями, солимо і всередину ховаємо шматочки сиру 1х1 см і тонкі шматочки копченого сала. Якщо хтось не любить сало, можна покласти 1 ч. л. вершкового масла. Любителям часничку можна покласти і його всередину.
На кожну картопельку покласти капелюшок з сиру. Бажано, щоб шматок покривав всю картоплю цілком, інакше при запіканні в духовці брусочки, що залишилися без сиру, можуть підгоріти.
А тепер найважче: запікаємо в духовці до готовності і ковтаємо слину від запахів і прекрасного виду за склом. У мене стояла при Т * 180 градусів - 50 хвилин.
І ось, що у нас вийшло!. Робилася картопелька дачна, а вийшла вдала!.
Окремо подаємо сметану і кріп, а кірочка чорного бородинського хліба доповнить наш натюрморт і смакові відчуття.
СМАЧНОГО!.
Рецепт салат из авокадо и креветокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
ЗдесьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кухня с юлией высоцкой смотретьО суши и блюдах японской кухни
Салаты рецепты с фото на день рожденияКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter