Картопелька з ніжками
764
інгредієнти:
- Картопля 11 шт.
- Стегно куряче 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Майонез 4 ст.л.
- Кетчуп гострий 3 ст.л.
- Гірчиця гостра 4 ч.л.
- Соус соєвий 4 ст.л.
- Мед (рідкий) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець духмяний (горошком) 10 шт.
Маринад 1: змішати соєвий соус і мед, натерти стегенця, залишити на годину у маринаді.
Маринад 2: змішати майонез, перець, сіль, гірчицю, кетчуп, лавровий лист, порізану кільцями цибулю, горошини перцю і склянку води. Вилити маринад до стегенець з іншим маринадом і залишити у щільно закритій ємності на 4 години.
Нарізати картоплю великими шматками і викласти у жаровню, зверху картоплі викласти цибулю з маринаду, потім викласти стегенця та залити маринадом.
Запікати близько 1,5 години (доки стегенця не стануть золотистими).
Мясные блюда для фуршета с фото от шефаПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепт салат морепродукты.
recepti.biz.ua мимоза салат яблоко
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі