Карі з бамії
- Бамія (заморожена) 2 упак.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Помідори 2 шт.
- Томатна паста 2 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Гарам масала 1 ч.л.
- Кориця (паличкою) 1 шт.
- Коріандр (свіжий, великий ) 1 пуч.
- Імбир (свіжий, подрібнений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Цукор
Беремо бамію. У замороженому вигляді вона являє собою грановані стручки зеленого кольору, зовні дуже схожі на гіркий перець. Без розморожування ріжемо бамію на досить дрібні шматочки.
Ріжемо цибулю шматочками.
Помідори теж нарізаємо, шматочки повинні бути середнього розміру, щоб вони відчувалися в готовій страві.
Коріандр подрібнюємо.
Наливаємо у сковороду олію, розігріваємо і кидаємо туди цибулю. Коли цибуля злегка обсмажиться, додаємо тертий імбир і часник і продовжуємо обсмажувати до золотистого кольору.
Коли буде готове, додаємо спеції: кмин і гарам масалу. Обсмажуємо 15 секунд.
Закладаємо нарізані помідори і паличку кориці. Помідори пустять сік. Обсмажуємо до тих пір, доки вся рідина не википить, а олія по краях не почне відділятися від гущавини.
Додаємо томатну пасту, розмішуємо і викладаємо у сковороду бамію.
Перемішуємо, закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на маленькому вогні до готовності. Слідкувати за тим, щоб не пригоріло. У разі чого, можна додати зовсім небагато води.
Готовність бамії визначається за кольором. Сира бамія яскраво-зеленого кольору. А у готовому вигляді вона кольору хакі.
Коли за кольором бамія вже готова, додати коріандр, сіль і цукор за смаком. Все перемішати, накрити кришкою і тримати на вогні ще хвилину.
Викласти в салатницю. Можна прикрасити зеленню.
Рецепт приготовление селедки под шубой здесь
Канапе здесь! Канапе к столу: праздничные закуски на новый год. Помещение для детского праздника.
Картошка В Мультиварке Рецепты: сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter