Каротинка
- Гарбуз 500 г
- Помідор 6 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелень (рубана)
- Сіль
- Спеції (мускатний горіх) 0.25 ч.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Перець солодкий 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Олія рослинна
Гарбуз нарізати кубиками. Обсмажити до готовності і відставити убік.
Порізати дрібними кубиками моркву, підсмажити до напівготовності, додати порізану цибулю, перець і тушкувати, помішуючи, близько 5 хвилин.
Порізати кубиками помідори, покласти до моркви, додати чилі (дрібно порізати, видаливши зернятка), роздавлений часник, кетчуп, посолити і додати спеції (можна покласти додатково чверть ч. л. кориці для пікантності). Тушкувати хвилин 10-15, щоб трохи випарувалася зайва рідина від помідор і загуск утворений соус.
Вимкнути плиту, покласти в готову страву відкладений смажений гарбуз, перемішати і покришити зелень.
Рагу дуже смачне з цілими шматочками гарбуза. Якщо гарбуз тушкувати разом з овочами, то він розповзеться в пюре.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Рецепты с малиной - кулинарные рецепты первые блюда.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
ТутПраздничное агентство
ТутРецепты варенья. Сведения об укупорке и таре для варенья
Классические и авторские рецепты: рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.
Рецепт салата цезарь с фото http://recepti.biz.ua
Праздничные блюда рецепты мясные здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter