Карідес із морепродуктів
- Кальмар (міні) 25 шт.
- Креветки 35 шт.
- Мідії 25 шт.
- Крабове м´ясо 35 шт.
- Вершки 90 мл
- Лавровий лист
- Петрушка
- Лимон 15 г
- Сіль
- Спеції
- Розмарин
- Вино біле напівсолодке 10 мл
- Перець (мелений)
- Сир 10 г
Соус рибний: на маленьку сковорідку налити біле напівсолодке вино, дати пропаритися 10-15 секунд, ввести найжирніші вершки, рибні спеції, розмарин, чорний мелений перець. Кип'ятити все близько хвилини.
Поставити невеликий сотейник води для морепродуктів на плитку, посолити і поперчити. У киплячу воду занурити міні-кальмари, очищені креветки, філе мідій, лавровий лист, лимон і трохи рибних спецій. Дати покипіти близько хвилини. Виловити морепродукти, викласти у керамічну посудину, додати крабове м'ясо (консервоване), залити рибним соусом і посипати сиром. Поставити у заздалегідь розігріту до 180°С духовку на 8-10 хв.
Подати гарячим, прикрасивши вареними мідіями і петрушкою.
Салат цезарь с КурицейСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Кулинарная энциклопедия
Салат язык рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter