Карі з курки та ананаса
- Часник 2 зуб.
- Кунжут (насіння) 2 ч.л.
- Імбир (мелений) 1 ч.л.
- Перeць чилі (пластівці) 1 ч.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Цукор 100 г
- Сік лайма (лимона) 2 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Ананас 0.5 шт.
- Базилік (листки)
- Грудка куряча 2 шт.
У чаші кухонного комбайна змішати всі інгредієнти для маринаду (часник, кунжут, імбир, чилі, спеції, олія) і збити у пасту.
Нарізати курку на смужки і змішати із маринадом. Залишити мінімум на годину, можна на ніч.
Висипати цукор у сковорідку і нагрівати, доки цукор не перетвориться на карамель.
Коли цукор закарамелізувався, додати до карамелі лимонний сік і добре перемішати.
Додати курку із маринадом і обсмажити 3-4 хвилини.
Додати томатну пасту.
Додати ананас кубиками, перемішати і тушкувати 3-4 хвилини або до готовності курки.
Додати листя базиліка. Відразу подати.
На гарнір рис.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пасхи.
Готовим со вкусом - рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарный сайт с посчитанной калорийностью блюд тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter