Карі з курки та ананаса
- Часник 2 зуб.
 - Кунжут (насіння) 2 ч.л.
 - Імбир (мелений) 1 ч.л.
 - Перeць чилі (пластівці) 1 ч.л.
 - Олія рослинна 3 ст.л.
 - Спеції (сіль, перець)
 - Цукор 100 г
 - Сік лайма (лимона) 2 шт.
 - Томатна паста 1 ст.л.
 - Ананас 0.5 шт.
 - Базилік (листки)
 - Грудка куряча 2 шт.
 
![]()
У чаші кухонного комбайна змішати всі інгредієнти для маринаду (часник, кунжут, імбир, чилі, спеції, олія) і збити у пасту.
![]()
 Нарізати курку на смужки і змішати із маринадом. Залишити мінімум на годину, можна на ніч.
 Висипати цукор у сковорідку і нагрівати, доки цукор не перетвориться на карамель.
 Коли цукор закарамелізувався, додати до карамелі лимонний сік і добре перемішати.
 Додати курку із маринадом і обсмажити 3-4 хвилини.
 Додати томатну пасту.
Додати ананас кубиками, перемішати і тушкувати 3-4 хвилини або до готовності курки.
Додати листя базиліка. Відразу подати.
На гарнір рис.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пасхи.
Готовим со вкусом - рецепты салатов из моркови. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарный сайт с посчитанной калорийностью блюд тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter