Карі з гарбуза з куркою
- Гарбуз 600 г
- Філе куряче 300 г
- Кокос (кокосова стружка) 1 шт.
- Ананас консервований 300 г
- Горіх кеш´ю 50 г
- Цибуля ріпчаста (шалот) 1 шт.
- Приправа карі 3 ст.л.
- Олія рослинна
- Рис 300 г
На розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії обсмажити шматочки курячого філе 3-4 хвилини.
Додати нарізану півкільцями цибулю. Смажити, помішуючи, ще 3-4 хвилини.
Гарбуз очистити від шкірки і порубати кубиками.
Викласти в сотейник до м'яса. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 3 хвилини.
Кокос розколоти. Сік з кокоса і м'якоть (приблизно 50 г - 1/3-1/4 від всієї м'якоті) помістити в чашу процесора, додати сік від консервованих ананасів і збити.
Кільця ананасів порізати на невеликі шматочки.
Отриману масу відправити у сотейник до гарбузі і м'яса.
Додати ананаси, горіхи і карі. Посолити за смаком, перемішати і готувати ще 7-10 хвилин.
Як гарнір чудово підходить рис.
Арахисовое масло: арахисовое масло фото. Купить Автомобильное Масло онлайн.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Рецепты вторых блюд: рецепти блюд з мяса. Мультиварка Philips.
Рецепт чанахов. Рецепт приготовления чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter