Карі із куркою
768
інгредієнти:
- Філе куряче 1 кг
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Сік томатний 0.5 л
- Сіль
- Перець чорний
- Перець червоний (пекучий)
- Карі
- Борошно
- Часник 3 зуб.
Нарізати куряче філе кубиками.
Змішати борошно із чорним і червоним перцем, сіллю і обваляти у цій суміші м'ясо.
Обсмажити курку до золотистої скоринки.
Курку вийняти у миску, а в тому ж жиру обсмажити картоплю, цибулю та моркву.
Потім до овочів додати курку, часник, карі.
Залити все томатним соком і тушкувати на повільному вогні близько 60 хвилин.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі