Карі із куркою
- Філе куряче 2 шт.
- Печериці (свіжі) 300 г
- Квасоля (стручкова) 0.5 скл.
- Горошок зелений 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Спеції (Гарам масала) 1 ч.л.
- Карі 2 ч.л.
- Вершки (рідкі) 250 мл
- Олія соняшникова
Підготувати куряче філе - порізати невеликими тонкими смужками і злегка посолити.
Розморозити овочі (горошок молодий і зелену спаржу, можна моркву, маленьку кукурудзу, солодкий перець).
Порізати тонкими слайсами печериці.
Нагріти сковорідку, влити олію і на середньому вогні злегка підрум'янити нарізану тонкими півкільцями цибулю і порубаний часник.
Коли з'явиться характерний ароматний запах, додати курку. Обсмажити спочатку на досить великому вогні хвилин 10, а потім зменшити вогонь і дати курці пустити сік - ще хвилин 15.
Нагріти ще одну сковороду (казанок), налити олію і злегка обсмажити печериці, потім додати розморожену квасолю і горошок.
Додати 1 ч. л. гарам масали, 1,5-2 ч. л. карі.
Залити все вершками так, щоб покрило 3/4 м'яса. Якщо треба, у міру приготування додати ще вершків.
Перемішати все і готувати на слабкому вогні із закритою кришкою (періодично помішуючи) хвилин 15-20.
Подавати із прісним рисом або рисовою локшиною.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Маковый кекс торт. Бисквитный маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter