Карельські горщики

ДРУГІ СТРАВИ
688 Карельські горщики
Фото - Карельські горщики
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Брусниця 50 г
  • Картопля
  • Сметана 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Молоко
  • Гриби сушені
  • Кубик бульйонний 2 шт.

М'ясо нарізати невеликими шматочками, обсушити і швидко обсмажити на олії, додати нарізану півкільцями цибулю, моркву. Обсмажувати все разом, періодично помішуючи протягом 5 хв, додати брусницю і потримати на вогні ще пару хвилин.

Картоплю нарізати невеликими брусочками. Попередньо замочені в молоці сухі гриби порізати і також обсмажити на олії.

У порційні горщики рівномірно розкласти підготовлене м'ясо з овочами, на нього викласти гриби, зверху сиру картоплю. Залити вміст горщиків гарячою водою, щоб вона тільки прикрила верхній шар. Накрити горщики кришечками і тушкувати в гарячій духовці або мікрохвильовій печі близько півгодини.

Дістати, і в кожен горщик додати по половинці бульйонного кубика і грам по 50 сметани. Поставити назад у піч і готувати ще хвилин 10. 

Слідкувати, щоб рідина з горщиків не виливалася з-під кришок.

Подавати гарячими в горщиках.

салат с копченым мясом рецепт

Как приготовить летний салат - рецепт салат охотничий. Рецепты для пекарни.

ТутКоктейли и домашнее приготовление вин

рецепт салата на немецком языке

Очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото. Салаты фото рецепт.

приготовление домашней мясной колбасы