Карельські горщики
- Яловичина 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Брусниця 50 г
- Картопля
- Сметана 200 г
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Молоко
- Гриби сушені
- Кубик бульйонний 2 шт.
М'ясо нарізати невеликими шматочками, обсушити і швидко обсмажити на олії, додати нарізану півкільцями цибулю, моркву. Обсмажувати все разом, періодично помішуючи протягом 5 хв, додати брусницю і потримати на вогні ще пару хвилин.
Картоплю нарізати невеликими брусочками. Попередньо замочені в молоці сухі гриби порізати і також обсмажити на олії.
У порційні горщики рівномірно розкласти підготовлене м'ясо з овочами, на нього викласти гриби, зверху сиру картоплю. Залити вміст горщиків гарячою водою, щоб вона тільки прикрила верхній шар. Накрити горщики кришечками і тушкувати в гарячій духовці або мікрохвильовій печі близько півгодини.
Дістати, і в кожен горщик додати по половинці бульйонного кубика і грам по 50 сметани. Поставити назад у піч і готувати ще хвилин 10.
Слідкувати, щоб рідина з горщиків не виливалася з-під кришок.
Подавати гарячими в горщиках.
Как приготовить летний салат - рецепт салат охотничий. Рецепты для пекарни.
ТутКоктейли и домашнее приготовление вин
рецепт салата на немецком языке
Очень вкусные рецепты приготовления салатов блюд из мяса с фото. Салаты фото рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter