Карасі з гарніром
- Риба (біла) 3 кг
- Картопля 9 шт.
- Морква 2 шт.
- Гірчиця (у зернах) 1 пач.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Олія рослинна
Карасів гарно почистити, помити, просушити паперовим рушником і натерти спеціями та гірчицею із зернятками.
Почистити, помити картоплю і моркву. Овочі нарізати невеликими шматками, як на суп, щоб картопля встигла просочитися рибою і не була жорсткою.
Посолити, поперчити, можна додати трохи сухого імбиру.
Ємність змастити олією, гарно укласти рибу на деко, попередньо надрізавши її на умовні порції і заповнивши її у середині картоплею з морквою.
У надрізи вставити половинки часточок лимона, скропити зверху лимоном та олією.
Поставити у розігріту до 230 градусів духовку, зробити середній вогник і випікати півтори-дві години.
Рецепт торта из творога без выпечки www.recepti.biz.ua
Кляр для цветной капусты: приготовление брокколи и цветной капусты. Капуста выращивание.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - праздничные новогодние блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
http://recepti.biz.ua рецепт сырников от юлии высоцкой
Чанахи рецепт с баклажанами в мультиваркеКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter