Карасі у сметані
- Карась 4 шт.
- Молоко 1 л
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сметана 450 г
- Олія рослинна
- Сухарі панірувальні
- Сіль
Карасі (цілі рибини з головою) ретельно помити (але не чистити і не різати), залити молоком години на 3. Можна залишити в холодильнику на ніч. Після маринування у молоці очистити від луски, вийняти нутрощі, зябра. Можна обрізати плавці, хвіст. Гарно обсушити паперовим рушником. Можна перед смаженням карасів обсмажити на сковороді кілька хвилин сіль (щоб карасі не прилипли). Висипати сіль, налити добре олії і в розігрітій олії обсмажити карасиків із двох боків до золотистої скоринки. Перекласти на тарілку. В окремій олії обсмажити порізану кільцями або півкільцями цибулю до золотистого кольору. Яйця збити виделкою і додати підсмажену цибулю. Спочатку умочити гарно карасів у цій суміші, а потім обваляти у сухарях, змішаних із сіллю. Викласти карасів у жаростійку глибоку посудину, вилити залишок яєчно-цибулевої суміші і залити усе сметаною. Доки сметана не почне кипіти, тримати усе на великому вогні. Після закипання тушкувати карасиків хвилин 20 на повільному вогні. Карасів не обов'язково обсмажувати і запікати цілком.
Рецепт салата белочкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Семена почтой, в том числе редкие - приготовление брокколи и цветной капусты.
Закваска VIVO для йогурта - приготовление йогурта в термосе.
праздничные новогодние рецепты блюд
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов http://recepti.biz.ua
Маковый торт самый вкусный. Маковый торт-пирог.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter