Карасі у сметані
637
інгредієнти:
- Карась
- Сметанa (рідка)
- Сіль
- Олія рослинна
Карасиків помити, почистити, випатрати. Натерти сіллю й приправою. Обсмажити карасиків на сковороді, скласти у глибокий лист, залити сметаною (щоб покрила), посипати приправи і відправити у духовку до придбання злегка золотистого кольору.
Мультиварка Philips: рецепты первых блюд с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Рецепты всевозможных диет
Перепела жареные в духовке рецептперепела жареные
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі