Карасі

ДРУГІ СТРАВИ
571 Карасі
Фото - Карасі
інгредієнти:
  • Карась 1 кг
  • Борошно кукурудзяне 1 скл.
  • Олія рослинна
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Коріандр 0.5 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Перець духмяний
  • Лист лавровий

Рибу почистити, випатрати, вийняти зябра і добре промити. Велику рибу порізати на шматки, а маленьку залишити цілою. Розтерти у каструлі дрібно порізану цибулю, часник, сіль та інші спеції до однорідної маси. Додати трохи води, щоб маса була рідкувата. Вмочити рибу у суміш і залишити на 1,5-2 години. Потім обваляти рибу у кукурудзяному борошні і обсмажити у добре розігрітій олії.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.

Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.

Оригинальные торты на заказ - торт грильяжный.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter