Карасі
626
інгредієнти:
- Карась 1 кг
- Борошно кукурудзяне 1 скл.
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сіль 1 ч.л.
- Коріандр 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Перець духмяний
- Лист лавровий
Рибу почистити, випатрати, вийняти зябра і добре промити. Велику рибу порізати на шматки, а маленьку залишити цілою. Розтерти у каструлі дрібно порізану цибулю, часник, сіль та інші спеції до однорідної маси. Додати трохи води, щоб маса була рідкувата. Вмочити рибу у суміш і залишити на 1,5-2 години. Потім обваляти рибу у кукурудзяному борошні і обсмажити у добре розігрітій олії.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.
Оригинальные торты на заказ - торт грильяжный.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі