Карась
704
інгредієнти:
- Карась 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Картопля 5 шт.
- Сир 50 г
- Листя салату 4 шт.
- Помідор черрі 3 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Яйце 1 шт.
Карася замаринувати на 2-3 години у маринаді зі сметаною і спеціями.
На сковороді обсмажити картоплю до напівготовності.
Карася обсмажити у сотейнику, перевернути і додати картоплю. Картоплю посипати тертим сиром, закрити сотейник кришкою. Після спрацьовування системи, 7 хвилин тушкувати на плиті.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити у сковороді.
Готового карася і картоплю викласти на тарілку із листям салату і прикрасити нарізаним яйцем, болгарським перцем, помідорами черрі, зеленню петрушки, у листя салату викласти обсмажену цибулю.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Овощные салаты рецепты с фото. Фото и рецепты салатов.
http://recepti.biz.uaсалати з майонезом
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі