Карамельна сьомга
- Сьомга (свіжа) 300 г
- Шпинат (заморожений) 200 г
- Цукор коричневий 2 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Соус ( 150 г
Сьомгу очистити від шкіри і кісток.
Приготувати соус-карамель: 2 ст. ложки оцту і 2 ст. ложки коричневого цукру прогріти в каструлі до повного розчинення цукру.
Перелити в піалу і додати соєвий соус. Розмішати.
Шпинат викласти на сковороду і обсмажити в оливковій олії.
Готувати доки шпинат повністю не розкриється.
Перекласти готовий шпинат у блендер.
До шпинату додати соус "La Costenа", який робить смак шпинату гостреньким. Сіль і перець додавати не треба.
Збити шпинат до однорідної маси і викласти на тарілку.
Сьомгу викласти в деко, застелене папером для випічки. Обмазати соусом і поставити в розігріту до 200 градусів духовку під гриль.
Коли сьомга зарум'яниться, викласти її на шпинат, прикрасити помідорами черрі і червоним перцем.
Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты блюд из молоки рыб. Кулинарных рецептов блюд из рыбы.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты панакоты с фото. Вкусная выпечка рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua рецепты французских десертов
Мебельный интернет магазин: страви для святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Рецепты салата из моркови на зиму здесь
Майонез олком ценаПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter