Каракатиці фаршировані
- Каракатиця 500 г
- Печериці 100 г
- Цибуля ріпчаста
- Вершки 1 скл.
- Сир вершковий 80 г
- Сир блакитний (дорблю)
- Олія рослинна
Печериці та цибулю дрібно нарізати, обсмажити, остудити.
Вершковий сир натерти на дрібній тертці, з'єднати з обсмаженими грибами, перемішати.
Підготовлені каракатиці нафарширувати грибами з сиром, викласти у змащену олією форму.
Сир дорблю розім'яти виделкою.
Додати вершки, перемішати, вилити на каракатиці.
Запекти в духовці до готовності (приблизно 20 хвилин).
Подавати з рисом.
Поилки для домашней птицы: салат з куркою та грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями
Фруктовые десерты рецепты с фото пошаговоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Шашлык из куриных сердец рецептВкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков
Как приготовить вкусный шашлык - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Рецепт индийской кухни здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter