Капустяно-рибні котлети

ДРУГІ СТРАВИ
628 Капустяно-рибні котлети
Фото - Капустяно-рибні котлети
інгредієнти:
  • Риба (морський язик) 0.5 кг
  • Капуста білоголова 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Хліб (білий батон) 0.33 шт.
  • Олія рослинна

Капустяно-рибні котлети обличчю інгредієнти Капустяно-рибні котлети обличчю

фото капустяно-рибні котлети обличчю Капустяно-рибні котлети обличчю Риба

Капустяно-рибні котлети обличчю Білокачанна капуста Капустяно-рибні котлети обличчю Цибуля ріпчаста

Капустяно-рибні котлети обличчю Часник Капусту порізати великими шматочками і відварити до готовності, воду злити.

Пропустити капусту через м'ясорубку, гарно віджати.

Рибу (жир не зрізати) пропустити через м'ясорубку, цибулю і часник теж прокрутити.

Із батона зрізати скоринку, замочити у тeплій воді, віджати і також пропустити через м'ясорубку.

Все з'єднати, додати сіль, перець, добре вимісити.

Мокрими руками сформувати котлетки, обваляти їх у борошні і обсмажити на добре розігрітій сковороді з олією. Обсмажити до золотистої скоринки близько 3-5 хвилин, перевернути, накрити кришкою і обсмажувати щe близько 5 хвилин.

Коли всі котлетки будуть обсмажені, покласти їх в одну сковорідку, накрити кришкою і на маленькому вогні довести до готовності 7-10 хвилин. 

 

 

 

Магазин Хенд Мейд Украина: торт вышиванка рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter