Капустяно-рибні котлети
- Риба (морський язик) 0.5 кг
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Хліб (білий батон) 0.33 шт.
- Олія рослинна
Капусту порізати великими шматочками і відварити до готовності, воду злити.
Пропустити капусту через м'ясорубку, гарно віджати.
Рибу (жир не зрізати) пропустити через м'ясорубку, цибулю і часник теж прокрутити.
Із батона зрізати скоринку, замочити у тeплій воді, віджати і також пропустити через м'ясорубку.
Все з'єднати, додати сіль, перець, добре вимісити.
Мокрими руками сформувати котлетки, обваляти їх у борошні і обсмажити на добре розігрітій сковороді з олією. Обсмажити до золотистої скоринки близько 3-5 хвилин, перевернути, накрити кришкою і обсмажувати щe близько 5 хвилин.
Коли всі котлетки будуть обсмажені, покласти їх в одну сковорідку, накрити кришкою і на маленькому вогні довести до готовності 7-10 хвилин.
Магазин Хенд Мейд Украина: торт вышиванка рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter