Капустяно-лавашний "пиріг" з м'ясом
- Інгредієнти:
- Капуста
- Фарш (свинина і яловичина)
- Лаваш вірменський
- Сир плавлений (можна з беконом або грибами або маленькі плавлені сирки з цибулею)
- Майонез
- Сіль
- Спеції
- Гриби (печериці або лисички)
- Яйце куряче (у фарш)
- Цибуля
Капусту покласти в каструльку з водою качаном вниз, на 1-2 хв .
Зняти верхні листки, покласти качан знову у воду на 1-2 хв, знову зняти листя і т. д.
Викласти дно і боки форми капустяним листям, щоб вони звисали з боків .
Фарш солимо, додаємо яйце, спеції, обсмажені гриби з цибулею (у мене був грибний порошок, а цибулю покласти забула), все перемішати.
Послідовність шарів абсолютно довільна, перешаровують за власним смаком, опишу, як я вкладала свої шари:.
на листя покласти лаваш (вирізати по діаметру форми), далі викласти фарш.
на фарш знову лаваш, знову фарш.
Накрити капустяним листям і натерти плавлений сир.
Далі шар фаршу, лаваш, накрити середину листям, загорнути до середини бічне листя і обмазати верх майонезом,.
запікати в духовці (на жаль, час не засікла, прошу пробачити).
Дати трохи охолонути, щоб при нарізуванні не кришився.
Смачного!.
Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото. Мультиварка Philips.
recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт
recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов
Готовим со вкусом: рецепт пампушек с фото. Рецепты с фото.
Салат Баклажан в майонезеРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт крем заварной. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter