Капустяно-грибна запіканка

ДРУГІ СТРАВИ
747 Капустяно-грибна запіканка
Фото - Капустяно-грибна запіканка
інгредієнти:
  • Рис 0.75 скл.
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Гриби (опеньки, лісові, заморожені) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Сир твердий (тертий) 200 г
  • Вершки 200 г
  • Кетчуп 1 ст.л.
  • Масло вершкове
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний

Відварити рис, воду злити, додати вершкове масло, щоб рис був не сухий, охолодити.

Цибулю очистити, нарізати кубиками й обсмажити на олії. До цибулі додати опеньки.

Обсмажити гриби, додати кетчуп і вершки.

Приправити сіллю, перцем. Тушкувати, доки рідина не зменшиться наполовину. Злегка остудити.

Капусту нашаткувати і скласти в каструлю. Залити підсоленим окропом і зварити до м'якості. Воду злити, капусту трохи охолодити.

Додати яйця, половину тертого сиру і добре розмішати.

Форму добре змастити олією. Спочатку викласти рис, потім капусту і зверху - гриби.

Посипати сиром і поставити в духовку. Запікати, доки запіканка не буде відходити від стінок, десь хвилин 35-40.

Банош рецепт приготовленияРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Салати на швидку рукусалати на швидку руку

салат белоцерковский рецепт

рецепты мясных закусок с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter