Капустяно-грибна запіканка
- Рис 0.75 скл.
- Капуста білоголова 1 шт.
- Гриби (опеньки, лісові, заморожені) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сир твердий (тертий) 200 г
- Вершки 200 г
- Кетчуп 1 ст.л.
- Масло вершкове
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Відварити рис, воду злити, додати вершкове масло, щоб рис був не сухий, охолодити.
Цибулю очистити, нарізати кубиками й обсмажити на олії. До цибулі додати опеньки.
Обсмажити гриби, додати кетчуп і вершки.
Приправити сіллю, перцем. Тушкувати, доки рідина не зменшиться наполовину. Злегка остудити.
Капусту нашаткувати і скласти в каструлю. Залити підсоленим окропом і зварити до м'якості. Воду злити, капусту трохи охолодити.
Додати яйця, половину тертого сиру і добре розмішати.
Форму добре змастити олією. Спочатку викласти рис, потім капусту і зверху - гриби.
Посипати сиром і поставити в духовку. Запікати, доки запіканка не буде відходити від стінок, десь хвилин 35-40.
Банош рецепт приготовленияРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Салати на швидку рукусалати на швидку руку
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter