Капустяний мікс з грибами
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста цвітна 250 г
- Сир плавлений
- Гриби (опеньки) 400 г
- Кабачок 1 шт.
- Паприка солодка (мелена)
- Зелень (суміш кропу і петрушки)
- Сіль
- Олія рослинна
- Броколі 250 г
Брикети плавленого сиру на годину покласти в морозилку.
Цибулю очистити, нарізати кубиками. Розігріти олію і обсмажити цибулю. Додати гриби і смажити, помішуючи, доки не випарується наполовину рідина. Додати цвітну капусту і броколі, нарізаний соломкою очищений кабачок. Посипати солодкою паприкою та зеленню. Перемішати і смажити хвилини 3. Посолити. Потім накрити кришкою і тушкувати до м'якості капусти.
Краще, щоб капуста залишалася хрусткою. Натерти на тертці заморожений плавлений сирок, посипати овочі, перемішати. Зменшити вогонь і готувати, помішуючи, ще хвилини 3.
Салат со стручковым горохом и брокколи тут
Готовим со вкусом: выпечка домашнего хлеба рецепты.
Как вкусно приготовить мясо: рецепты мясных закусок с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты домашнего майонеза. Майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter