Капустяний корж

ДРУГІ СТРАВИ
894 Капустяний корж
Фото - Капустяний корж
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Морква (велика) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Рис 5 ст.л.
  • Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
  • Сухарі панірувальні
  • Олія рослинна
  • Сіль

Капустяна пряник інгредієнти Цибулю, моркву нашаткувати. Обсмажити в олії.

Капустяна пряник Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками, додати в сковороду з цибулею та морквою. Додати трохи води (1/3 склянки). Протушкувати хвилин 10.

фото Капустяна пряник Відварити рис до напівготовності. Злити воду, промити. Додати рис до тушкованих овочів.

Капустяна пряник Капуста білокачанна Зелень дрібно нарізати і теж додати в сковороду. Посолити. Всю суміш протушкувати хвилин 10 до готовності рису.

Капустяна пряник Морква Капусту відварити у воді, відокремити листя. Товсту частину у кожного листка зрізати.

Капустяна пряник Цибуля ріпчаста Форму для запікання змастити олією, посипати сухарями і викласти капустяним листям.

Капустяна пряник Помідори Наступний шар - тушковані з рисом овочі.

Капустяна пряник Рис Знову накрити капустяним листям. Повторити так до верху форми. Верхній шар - капустяний. Змастити його олією, посипати сухарями.

Капустяна пряник Зелень Запекти в духовці хвилин 25-30. Нарізати на порції.

Черничное вареньеСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья

Готовим со вкусом - салат из ананаса рецепт.

Кульков егор николаевич тут

Кулинарные рецепты: сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter