Капустяний корж
- Капуста білоголова 1 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Рис 5 ст.л.
- Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
- Сіль
Цибулю, моркву нашаткувати. Обсмажити в олії.
Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками, додати в сковороду з цибулею та морквою. Додати трохи води (1/3 склянки). Протушкувати хвилин 10.
Відварити рис до напівготовності. Злити воду, промити. Додати рис до тушкованих овочів.
Зелень дрібно нарізати і теж додати в сковороду. Посолити. Всю суміш протушкувати хвилин 10 до готовності рису.
Капусту відварити у воді, відокремити листя. Товсту частину у кожного листка зрізати.
Форму для запікання змастити олією, посипати сухарями і викласти капустяним листям.
Наступний шар - тушковані з рисом овочі.
Знову накрити капустяним листям. Повторити так до верху форми. Верхній шар - капустяний. Змастити його олією, посипати сухарями.
Запекти в духовці хвилин 25-30. Нарізати на порції.
Черничное вареньеСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
Готовим со вкусом - салат из ананаса рецепт.
Кульков егор николаевич тут
Кулинарные рецепты: сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter