«Капустяний букет»
745
інгредієнти:
- Філе куряче (грудка) 2 шт.
- Капуста броколі 200 г
- Капуста цвітна 200 г
- Брусниця 50 г
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Салат (зелений листовий) 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Курячі грудки відбити, повинна вийти велика відбивна, чим тонше тим краще.
Посолити, поперчити.
Обсмажити на сковороді в розігрітій олії з обох боків до готовності.
Капусту промити, розібрати на суцвіття, посолити, готувати в пароварці 15 хвилин. (Можна відварити капусту у воді).
Листя салату помити, викласти на обсмажену відбивну, потім скрутити у вигляді дощику, у нього укласти капустяні суцвіття, зав'язати цибулевою стрічкою, прикрасити ягодами брусниці.
Подавати із соусом.
ТутРецепты и советы
Салаты с белыми грибами рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепт салата мимоза с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі