«Капустяний букет»

ДРУГІ СТРАВИ
745 «Капустяний букет»
Фото - «Капустяний букет»
інгредієнти:
  • Філе куряче (грудка) 2 шт.
  • Капуста броколі 200 г
  • Капуста цвітна 200 г
  • Брусниця 50 г
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Салат (зелений листовий) 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Курячі грудки відбити, повинна вийти велика відбивна, чим тонше тим краще.

Посолити, поперчити.

Обсмажити на сковороді в розігрітій олії з обох боків до готовності.

Капусту промити, розібрати на суцвіття, посолити, готувати в пароварці 15 хвилин. (Можна відварити капусту у воді).

Листя салату помити, викласти на обсмажену відбивну, потім скрутити у вигляді дощику, у нього укласти капустяні суцвіття, зав'язати цибулевою стрічкою, прикрасити ягодами брусниці.

Подавати із соусом.

ТутРецепты и советы

Салаты с белыми грибами рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Рецепт салата мимоза с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты

recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter