Капустяні рулетики
- Капуста 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Кальмари (заморожені) 3 шт.
- Кріп (кілька гілочок)
- Вершки (жирні) 3 ст.л.
Спочатку залити заморожені кальмари окропом і залишити до повного охолодження. Також поставити варити рис, воду підсолити.
Капусту розібрати на листя і відварити майже до готовності у підсоленій воді. Потім обдати холодною водою.
Помити кальмари і нарізати довгі смужки. Вони вже практично готові.
Начинка. Рис змішати з кальмарами, додати кріп і вершки. Посолити й поперчити.
Листочки розрізати навпіл, покласти начинку, і закрутити рулетики.
За бажанням можна полити будь-яким вершковим соусом.
Хто не хоче їсти кальмари, які не варилися, потрібно скласти рулетики на деко, присолити, залити молоком. Зверху посипати сиром і відправити в духовку. На це піде не менше години. Якщо випадково переварити кальмари, то вони стануть "гумовими", потрібно залишити варити ще на годину. І вони знову стануть м'якими і соковитими.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Простые рецепты блюд - кексы и маффины рецепты. Очень вкусные кексы.
Капуста брокколи - кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.
Карл шумахер рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты рецепты - салаты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter