Капустяні котлети з начинкою
- Капуста - 800 г
- Олія- 200 мл
- Крупа манна - 0,5 скл.
- Борошно - 3-4 ст. л.
- Яйце - 1 шт
- Сухарі панірувальні - 100 г
- Ковбаса (варена) - 100 г
- Кетчуп (за смаком)
- Спеції (сіль і чорний перець - за смаком, для гриля - щіпка)
Капусту нашаткувати, протушкувати до м´якості з невеликою кількістю води і 50 г олії.
Потім додати манку і варити ще хвилин 5-7.
Готову масу остудити, посолити, поперчити, додати яйце, спеції, борошно, добре перемішати.
Тепер кладемо столову ложку фаршу на долоньку, зверху ковбаску, на ковбаску видавити трохи кетчупу.
Накрити фаршем цю конструкцію.
Сформувати котлетку, обваляти в панірувальних сухарях.
Обсмажити котлетки на рослинному маслі з обох сторін.
Ось такі ніжні котлетки в мене вийшли.
Смачного!.
Рецепты греческой кухни с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты великого поста. Плов сухофрукты пост рецепт.
recepti.biz.uaРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter